Plopkappen & plopbollen

Materiaal

Onze plopkappen en plopbollen zijn gemaakt van hoog kwaliteit schuimrubber dat de akoestische eigenschappen van het geluid intact laat. Het zo goed als winddichte schuimrubber gaat het 'ploppen' van het geluid tegen bij wind of uitademen in de microfoon. Het schuimrubber is enigszins flexibel en oprekbaar. Met een logo-opdruk is het tevens ideaal om uw herkenbaarheid en bekendheid te vergroten.

Modellen

Onder de knop 'Modellen' vindt u de mogelijkheden. Er zijn ronde, langwerpige, driehoekige, vierkante en overige vormen. Daarnaast kunnen we op verzoek ook aparte custom modellen leveren.

Opdruk

Onze plopkappen kunnen voorzien worden van een logo of tekst. In de meeste gevallen wordt een speciale vorm van viltdruk gebruikt. Afhankelijk van het logo wordt er soms een combinatie van opdrukmaterialen gebruikt. De akoestische eigenschappen blijven altijd behouden. De opdruk wordt degelijk bevestigd op de plopkap waardoor het losraken van de opdruk bij normaal gebruik onmogelijk is.

Kleur & beflocking

Beflocking van een plopkapDe standaard kleuren van ons schuimrubber zijn rood, blauw, zwart, geel en groen. U kunt uw plopkap of plopbol ook laten beflocken. Met deze speciale techniek wordt er een extra laagje op de kap aangebracht. Dit geeft een akoestisch voordeel bij buitengebruik, werkt vuilafstotend en contrastverhogend. Bovendien geeft het een mooie fluwelen glans / chique uitstraling. In de afbeelding ziet u het verschil tussen normaal schuimrubber (onder) en beflocking (boven). Beflockt zijn bijna alle kleuren mogelijk. We kunnen ook kappen leveren met meerdere kleuren.

Custom producten

Custom plopbollenWe maken ook plopkappen op maat, in meerdere kleuren of met speciale vormen zoals op de foto hiernaast. We denken graag met u mee. Bijna alles is mogelijk.

Levertijd

Onze plopkappen hebben een gemiddelde levertijd van circa 3 weken. Maar ook spoedorders van binnen een week of soms zelfs enkele dagen zijn mogelijk.

<< Onbedrukte plopkappen, plopbollen, microfoonflags, microfoons en kabels zijn uit voorraad leverbaar in onze webshop >>

 

Microfoonflags

Materiaal

Onze microfoonflags zijn van hard kunststof gemaakt en netjes afgewerkt. Ze worden geleverd met 2 maten schuimrubber binnenwerk. Hierdoor passen ze bijna om elk type microfoonhals. Met uw logo of slogan zijn ze ideaal om uw herkenbaarheid en bekendheid te vergroten.

Vorm & kleur

De beschikbare modellen zijn de prisma (driehoek) en de kubus (vierkant). Standaard hebben onze microfoonflags een zwarte of witte kleur, maar op verzoek kunnen we vele kleuren leveren, zelfs metallic goud en zilver behoren tot de opties. Maten vindt u bij 'Modellen'.

MicrofoonflagsOpdruk

Bedrukte microfoonflags worden geleverd met directe UV print op het kunststof of met water- en kleurvaste full color vinylstickers precies op maat.

Levertijd

De levertijd voor een microfoonflag met opdruk is circa 2 weken. Spoedlevering is zelfs binnen 1-2 dagen mogelijk.

<< Onbedrukte plopkappen, plopbollen, microfoonflags, microfoons en kabels zijn uit voorraad leverbaar in onze webshop >>

 

Bestellen

Offerte aanvragen

U vraagt een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier of per e-mail. U geeft hierbij aan voor welke microfoons de plopkappen geschikt moeten zijn, of u een voorkeur voor heeft voor een van onze modellen, welk aantal en welke kleur u wenst, en u levert het op te drukken logo digitaal aan als eps/ai/pdf vectorbestand (ontworpen in adobe illustrator of corel draw). Heeft u het logo niet in dit formaat, dan kunnen we het eventueel voor u omzetten. Wij maken vervolgens voor u een offerte en drukvoorbeeld in pdf. Zodra we hierop uw akkoord hebben zetten we de productie in gang.

Vragen?

Heeft u vragen over maten, modellen, prijzen, levertijden, mogelijkheden, bestandsformaten, enzovoorts? U mag altijd bellen of e-mailen.
Nederlands English Deutsch

Event Media Group

Julianastraat 8
6065 AM Montfort
Nederland

+31 (0)475 20 20 70

info[et]eventmedia.nl

kvk
73558842